Услуги

Какво е НЛП консултация?

НЛП консултацията представлява приятен час, по времето на който, ще дискутираме как работи психически тялото ви и как да успеете да използвате това знание, заедно с доказани методи, и техники, за да изпълните целите си. Активно и ефективно, Вие сами ще стигнете до осъзнаването как да постигнете това, за което мечтаете с ресурсите, с които разполагате.

Какво е бизнес консултиране?

Бизнес консултирането е професионално обсъждане и разработка на начини, с които ще успеете да влияете позитивно, и ползотворно върху служителите и колегите си, и да изградите по-печеливш бизнес. Това се изразява в по-ефективна комуникация, повече продажби, увереност, впечатляващи презентации и преодоляване на всякакви препятствия. Само част от компаниите, които използват НЛП са: Дайнърс клъб, БМВ, Американ Експрес, Фиат и много други.

Какво е хипнотерапия?

Хипнотерапията е сигурен и безболезнен начин, да промениш живота си в позитивна посока, чрез психологическа манипулация. Това е алтернативен метод на лечение, който се използва за   подсъзнателна промяна на мисли, нагласи, поведения и чувства у клиента в състояние на хипноза. Бен Афлек, Силвестър Сталоун, Тайгър Уудс, Томас Едисън са само част от успешните хора, които са използвали хипнотерапията, в дадена част от живота си.